TacT Pluskaart

Muziekles voor volwassen muzikanten van muziekverenigingen met een muziekopleiding verzorgd door TacT, is vanaf nu mogelijk met de TacT Plus kaart. Met de TacT Plus kaart kun je in een flexibele vorm muziekonderwijs volgen. Na ontvangst van een TacT Plus kaart spreek je muzieklessen af met een docent. Samen met je docent maak je afspraken over de lesmomenten, de lesduur en dat wat je wilt leren. Hier heb je dus zelf de regie over. Of je nu een paar drukke weken hebt, of juist alle tijd hebt om een les te plannen, jij hebt les wanneer het jou uit komt. Stel nu je eigen les samen en heb muziekles zoals jij het wilt!

Ideaal

De TacT Plus Kaart is ideaal om je muzikaal te verbeteren of geeft jou net die extra muzikale uitdaging waar je naar op zoek bent. De TacT Plus kaart is ideaal om bijvoorbeeld na een lange rustperiode een instrument weer eigen te maken. Uiteraard kun je de TacT Plus kaart ook gebruiken als extra stimulans voor deelname aan een (solisten)concours of een concert.  De TacT Plus kaart is natuurlijk ook gewoon een leuk én origineel om cadeau te doen!

Opwaarderen 

Je kunt een heel lesseizoen gebruik maken van de TacT Plus kaart. Een TacT Plus kaart lesseizoen begint op 1 september en eindigt op 1 juli van het volgende jaar. Na het besteden van de uren van jouw TacT Plus kaart beëindigen de lessen automatisch. Wil je na het verbruik van jouw TacT Plus kaart muziekles blijven volgen dan ligt het volgende exemplaar alvast voor je klaar! 

Voorwaarden en spelregels

Voor het gebruik van de TacT Plus kaart hebben we een aantal voorwaarden en spelregels opgesteld. Wil je ze alvast lezen? Klik dan hier.

 

20170710_TacT_Plus_Kaart_Front.jpeg