Voor de muziekvereniging

Met een goede muziekopleiding investeer jij in de toekomst van jullie muziekvereniging. Wij ontwikkelen graag samen met jou een opleidingsplan dat optimaal past binnen jullie muziekvereniging. Als iedereen tevreden is met het plan zorgen wij ervoor dat het muziekonderwijs op de juiste manier wordt verzorgd. Met een opleiding verzorgd door TacT investeer je in kwaliteit en professionaliteit. Op die manier hoef je je zich geen zorgen meer te maken over de muzikale talentontwikkeling van nieuwe leden. 

 

Unieke opleiding

Binnen TacT is elke muziekopleiding uniek. Van individueel muziekonderwijs tot vooruitstrevend groepsonderwijs, elke vorm is voor ons bespreekbaar. Wij zorgen er voor dat jullie specifieke verenigingswensen terug komen in een opleidingsplan. Door het leveren van pasklaar muziekonderwijs beschikt jouw vereniging over een eigen unieke muziekopleiding. Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid vinden wij hierbij belangrijk.

 

Meerwaarde 

Je kiest voor muziekonderwijs van TacT omdat je jouw muziekvereniging serieus neemt. Je wilt investeren in de muzikale toekomst van de vereniging door het leveren van continue kwaliteit. Je wilt kinderen een verantwoord podium bieden om zich in een vertrouwde omgeving te kunnen ontwikkelen tot volwaardige musici. Jullie vereniging biedt jonge leden een toekomstperspectief! Wij garanderen dat je je met TacT geen zorgen meer hoeft te maken. Wij nemen jouw wensen serieus en proberen hier een passend antwoord op te geven. Wij begrijpen de wereld van de blaasmuziek en daarom begrijpen wij jou. Door een persoonlijke samenwerking met TacT ga je de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Groepsles.jpg