Onderwijs

Muziekonderwijs

Met muziekonderwijs van TacT investeert u in de toekomst van uw vereniging. Ontdek onze uitgebreide lesmogelijkheden om samen het onderwijs voor uw muziekvereniging te verzorgen. Met TacT Muziek haalt u het beste uit uw vereniging.

Advies

Advies & Begeleiding

Hoe maak je kinderen enthousiast voor een muziekvereniging? Is een muziekvereniging werkgever bij een ZZP-arbeidsrelatie? Hoe moet ik omgaan met persoonlijke geschillen binnen een muziekvereniging? Wij adviseren en beantwoorden graag uw vragen zodat u altijd de juiste keuze maakt. Met TacT houdt u een heldere kijk op de zaak.

Projecten

Slimme service

Wij maken het u graag gemakkelijk. Met de slimme service van TacT regelt u snel en eenvoudig alles om uw muziekvereniging op de juiste manier in de spotlights te zetten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak van uw vereniging een ware belevenis.

 

Laatste nieuws

Pimp je kennis met de Theory BOOST

20161221_flyer_theoryboost_2017_-_def_thumb Op zaterdag 8 april 2017 zullen alle HaFaMO-leerlingen deelnemen aan het theorie-examen in Zwolle. Om de leerlingen extra voor te bereiden heeft TacT in Ommen een Theory Boost georganiseerd.

De Muziekfabriek in Ommen geopend

Img_0472_thumb Dinsdag 7 februari j.l. is in Ommen de Muziekfabriek geopend. De Muziekfabriek is een kennismakingsproject voor kinderen uit de Gemeente Ommen om kennis te kunnen maken met muziek. Het project is ontwikkeld door TacT in opdracht van stichting HaFaMO.

VACATURE: docent klein-koper

5_thumb TacT Muziek is een groeiende organisatie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent(e) slagwerk die ons docententeam kan versterken in Harderwijk. Je zult aan ongeveer 5 leerlingen les geven.