Onderwijs

Muziekonderwijs

Met muziekonderwijs van TacT investeert u in de toekomst van uw vereniging. Ontdek onze uitgebreide lesmogelijkheden om samen het onderwijs voor uw muziekvereniging te verzorgen. Met TacT Muziek haalt u het beste uit uw vereniging.

Advies

Advies & Begeleiding

Hoe maak je kinderen enthousiast voor een muziekvereniging? Is een muziekvereniging werkgever bij een ZZP-arbeidsrelatie? Hoe moet ik omgaan met persoonlijke geschillen binnen een muziekvereniging? Wij adviseren en beantwoorden graag uw vragen zodat u altijd de juiste keuze maakt. Met TacT houdt u een heldere kijk op de zaak.

Projecten

Slimme service

Wij maken het u graag gemakkelijk. Met de slimme service van TacT regelt u snel en eenvoudig alles om uw muziekvereniging op de juiste manier in de spotlights te zetten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak van uw vereniging een ware belevenis.

 

Laatste nieuws

VACATURE: Docent Saxofoon

Saxofoon_01_thumb TacT Muziek is een groeiende organisatie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent(e) saxofoon die ons docententeam kan versterken in Echtenerbrug. Ben jij de enthousiaste professional die wij zoeken? Stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie!

VACATURE: Docent Klarinet/Saxofoon

TacT Muziek is een groeiende organisatie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent(e) klarinet en saxofoon die ons docententeam kan versterken in Nunspeet. Ben jij de enthousiaste professional die wij zoeken? Stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie!

VACATURE: Docent Slagwerk

TacT Muziek is een groeiende organisatie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent(e) slagwerk die ons docententeam kan versterken in Voorthuizen. Ben jij de enthousiaste professional die wij zoeken? Stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie!