Onderwijs

Muziekonderwijs

Met muziekonderwijs van TacT investeert u in de toekomst van uw vereniging. Ontdek onze uitgebreide lesmogelijkheden om samen het onderwijs voor uw muziekvereniging te verzorgen. Met TacT Muziek haalt u het beste uit uw vereniging.

Advies

Advies & Begeleiding

Hoe maak je kinderen enthousiast voor een muziekvereniging? Is een muziekvereniging werkgever bij een ZZP-arbeidsrelatie? Hoe moet ik omgaan met persoonlijke geschillen binnen een muziekvereniging? Wij adviseren en beantwoorden graag uw vragen zodat u altijd de juiste keuze maakt. Met TacT houdt u een heldere kijk op de zaak.

Projecten

Slimme service

Wij maken het u graag gemakkelijk. Met de slimme service van TacT regelt u snel en eenvoudig alles om uw muziekvereniging op de juiste manier in de spotlights te zetten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak van uw vereniging een ware belevenis.

 

Laatste nieuws

TacT-ische versterking door groeispurt

Groei_07_thumb Met ingang van het nieuwe muziekseizoen 2017 - 2018 is TacT versterkt met 8 nieuwe docenten. Een aanzienlijke toename van de werkzaamheden is de oorzaak van deze uitbreiding.

Een nieuwe kijk op muziekonderwijs, durf jij het aan?

Xpeditie_blaasmuziek_thumb Kinderen ontdekken iedere dag meer van de wereld om hen heen. Deze ontwikkeling gaat razend snel, maar ieder kind op zijn of haar eigen tempo. Muziek kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

'Als je mij hoort, ben je verliefd...'

20170707_banner_nphobo_facebook_thumb Een uitspraak van hoboïst Niels Pol, hobo-docent binnen TacT Muziek. Het gaat in dit geval niet om de liefde voor de docent maar wel om de hobo als instrument. Volgens Niels wordt het tijd dat het instrument weer uit de kast gehaald wordt.