Onderwijs

Muziekonderwijs

Met muziekonderwijs van TacT investeert u in de toekomst van uw vereniging. Ontdek onze uitgebreide lesmogelijkheden om samen het onderwijs voor uw muziekvereniging te verzorgen. Met TacT Muziek haalt u het beste uit uw vereniging.

Advies

Advies & Begeleiding

Hoe maak je kinderen enthousiast voor een muziekvereniging? Is een muziekvereniging werkgever bij een ZZP-arbeidsrelatie? Hoe moet ik omgaan met persoonlijke geschillen binnen een muziekvereniging? Wij adviseren en beantwoorden graag uw vragen zodat u altijd de juiste keuze maakt. Met TacT houdt u een heldere kijk op de zaak.

Projecten

Slimme service

Wij maken het u graag gemakkelijk. Met de slimme service van TacT regelt u snel en eenvoudig alles om uw muziekvereniging op de juiste manier in de spotlights te zetten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak van uw vereniging een ware belevenis.

 

Laatste nieuws

Een ècht concert in Echtenerbrug

20161018_blaasbende_thumb Dorpshuis 'De Brêge' in Echtenerbrug stroomde vrijdag 14 oktober jongstleden vol met trotse ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden. De eindpresentatie van het, door TacT ontwikkelde, muziekproject 'De Blaasbende' vond plaats.

Website Klasse[n]orkest live!

Logo_def_thumb Klasse[n]orkest is een nieuw onderwijsproduct van TacT Muziek. Onlangs is de nieuwe website van het klasse[n]orkest op het wereldwijde web online gegaan.

Muziekonderwijs een mensenrecht?

Medewerkers-header_thumb Vandaag, woensdag 5 oktober 2016, is het de 'dag van de docent', een nederlandse variant op de internationale World Teacher's Day.