Onderwijs

Muziekonderwijs

Met muziekonderwijs van TacT investeert u in de toekomst van uw vereniging. Ontdek onze uitgebreide lesmogelijkheden om samen het onderwijs voor uw muziekvereniging te verzorgen. Met TacT Muziek haalt u het beste uit uw vereniging.

Advies

Advies & Begeleiding

Hoe maak je kinderen enthousiast voor een muziekvereniging? Is een muziekvereniging werkgever bij een ZZP-arbeidsrelatie? Hoe moet ik omgaan met persoonlijke geschillen binnen een muziekvereniging? Wij adviseren en beantwoorden graag uw vragen zodat u altijd de juiste keuze maakt. Met TacT houdt u een heldere kijk op de zaak.

Projecten

Slimme service

Wij maken het u graag gemakkelijk. Met de slimme service van TacT regelt u snel en eenvoudig alles om uw muziekvereniging op de juiste manier in de spotlights te zetten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak van uw vereniging een ware belevenis.

 

Laatste nieuws

TacT viert zomervakantie!

Van vrijdag 14 juli tot en met vrijdag 19 augustus 2017 zijn wij gesloten vanwege de zomervakantie. Maandag 21 augustus 2017 zijn wij tijdens kantooruren (telefonisch) bereikbaar om u weer van dienst te zijn. Wij wensen jullie een fijne zomervakantie toe!

'Als je mij hoort, ben je verliefd...'

20170707_banner_nphobo_facebook_thumb Een uitspraak van hoboïst Niels Pol, hobo-docent binnen TacT Muziek. Het gaat in dit geval niet om de liefde voor de docent maar wel om de hobo als instrument. Volgens Niels wordt het tijd dat het instrument weer uit de kast gehaald wordt.

De Eendracht Wezep en TacT Muziek slaan handen ineen!

20170620_foto_ondertekening_thumb Donderdag 15 juni 2017 tekenden muziekvereniging De Eendracht uit Wezep en TacT Muziek voor een bijzondere samenwerking met als gezamenlijk doel de muzikale talentontwikkeling van kinderen uit Wezep.